Skip to main content

Tarieven en voorwaarden

Tarieven InVivo

De praktijk heeft een BTW-plicht van 21% voor supervisie, leertherapie en scholing.

Behandeling
Therapiecontact (ca. 60 minuten)
€ 125,-
Intakegesprek (ca. 60 minuten)
€ 125,-
Intensieve traumabehandeling (weekend)
Totale kosten, bestaande uit:
p.m.
- intake € 125,- + aantal therapiesessies x € 125,-
- verblijfskosten locatie € 350,- (1 ps.) / € 500,- (2 ps.)

De kosten voor een intensieve traumabehandeling kunnen variëren. Het hangt er bijvoorbeeld vanaf hoeveel therapiesessies nodig zijn en of u alleen of met 2 personen op de locatie verblijft. Neem gerust contact op voor meer informatie over de kosten.

Verblijfskosten weekend (aanvullend op therapiekosten)

De verblijfskosten van de intensieve traumabehandeling zijn voor uw eigen rekening. De kosten hiervoor bedragen: € 350,- (3 dagen, 2 nachten, 2x ontbijt, 3x lunch, koffie/thee/water). De behandeling is van vrijdagochtend t/m zondagmiddag. De betaling van het verblijf moet binnen zijn bij aankomst. Als de therapie eerder klaar is dan verwacht, vindt er geen restitutie plaats t.a.v. de kosten van het verblijf. De verblijfsfaciliteit blijft uiteraard desgewenst ter beschikking voor u.

Wanneer u iemand mee wilt nemen kan dat uiteraard. Voor twee personen wordt de prijs van het verblijf € 500,-. Dit is incl. ontbijt en lunch ook voor de tweede persoon.


Aantal behandelingen

Een intensieve traumabehandeling bestaat naast een intakegesprek uit ca. 12 therapiesessies, die allemaal in één weekend op de locatie van het Bed & Breakfast in Drenthe plaatsvinden. Het intakegesprek vindt telefonisch plaats of via beeldbellen. Lees meer over de behandelduur

Afspraak annuleren

Wilt u een individuele afspraak annuleren of verzetten? Meldt u zich dan uiterlijk 24 uur vóór de behandeling af. Anders worden de behandelkosten geheel of gedeeltelijk in rekening gebracht.

Annuleren van de intensieve traumabehandeling kan tot 48 uur van te voren. Annuleert u later, dan wordt er € 125,- in rekening gebracht. Ten aanzien van het verblijf geldt ook kosteloze annulering tot 48 uur van tevoren. Annuleert u later, dan wordt er € 50,- in rekening gebracht.

Betaling en declaratie zorgverzekeraar

De therapiekosten worden na de behandeling aan u gefactureerd. Deze dient u zelf aan Praktijk Invivo te voldoen. U kunt de kosten achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekering krijgt u de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

Vergoeding zorgverzekeraar volwassenen

De behandeling binnen InVivo valt binnen de BASIS GGZ -> NIET GECONTRACTEERD. Wanneer u een verwijsbrief van de huisarts heeft wordt de behandeling geheel of grotendeels vergoed. Zie het vergoedingenoverzicht op de website van uw zorgverzekeraar voor de exacte bedragen. Kijk dan bij ‘psychologische zorg’ -> ‘generalistische basis GGZ’ -> ‘niet-gecontracteerde zorgaanbieder’.

Benieuwd naar de
betekenis van InVivo?